Over Ons

Landscaping, Cleaning and More

LandscapingDe eigenaar van het bedrijf Suriname Landscaping and Cleaning, Simeon E. Carbière, geboren in het jaar 1980 te Paramaribo, heeft met de paplepel tuinieren mee gehad. In verschillende landen heeft hij praktische ervaring opgedaan en doorgans wordt veel gebruik gemaakt van tuin lectuur. Van tijd tot tijd worden verkorte studies en workshops bijgewoond, maar ook de samenwerking met andere hoveniersbedrijven is goed te noemen. In 2004 startte hij met zijn eigen “erkend” bedrijf dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken van Suriname. Tijdens de beurzen die georganiseerd worden door Kamer van Koophandel en fabrieken, laat Suriname Lanscaping and Cleaning zien wat naast tuinaanleg en onderhoud nog te bieden is.

Missie

Onze missie is om uw tuin de juiste aanlegbeurt te geven als ooit tevoren.

Visie

Uw ideeën , onze Know How en adviezen zorgen voor een perfect geheel voor nu en in de toekomst. Een tevreden klant zien wij gaarne tegemoet en daarom is uw droom voor ons reeds werkelijkheid!

 

Wilt u uw hoevenierswerk aan ons over laten, geeft ons dan gerust een belletje of neem contact op via onze contactformulier.